در روزهای سخت بیماری، زمانی که عزیزانمان توانایی انجام کارهای روزمره خود را ندارند، حضور یک همراه بیمار باتجربه و حرفه ای مرهمی بر دردهای آنان است. پرستاران آموزش دیده و صبور، با دلسوزی و مهربانی به بیماران یاری می رسانند و در امور مختلف، به بهبودی و آسایش خاطر آنها کمک می‌کنند.
همراه بیمار می تواند به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت در بیمارستان یا منزل در کنار بیمار شما حضور داشته باشد. مراقب بیمار میتواند به صورت شبانه روزی، روزانه یا مقطعی فعالیت کند. جهت استفاده از خدمات همراه بیمار در منزل یا بیمارستان می توانید با مرکز یارا درمان تماس بگیرید. ارشناسان ما بعد از ارائه ی مشاوره و با توجه به شرایط بیمار، مناسب ترین افراد را جهت مراقبت از بیمار شما معرفی و اعزام می کنند.
همراه بیمار

نقش و وظایف همراه بیمار:

حضور همراه بیمار در زمان بیماری، فواید زیادی برای بیمار و خانواده ی او به همراه دارد. از جمله وظایف اصلی این فرد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
مراقبت‌های فردی:
کمک به بیمار در انجام امور بهداشتی روزانه مانند حمام کردن، مسواک زدن، شانه زدن مو و اصلاح صورت  لباس پوشیدن، غذا خوردن و جابجایی، نظارت بر علائم حیاتی بیمار و گزارش هرگونه تغییر به پزشک.
همراهی در اوقات فراغت:
صحبت کردن با بیمار، کتاب خواندن، انجام بازی‌های سرگرم‌کننده و یا تماشای تلویزیون با بیمار، همراهی در امور مورد علاقه ی فرد مثل گوش دادن به موسیقی
انجام امور منزل:
انجام کارهایی مانند نظافت منزل، شستشوی لباس‌ها و تهیه غذا برای بیمار و اعضای خانواده
خرید مایحتاج ضروری و خرید داروها، هماهنگی با پزشک و پرستار
حمایت عاطفی از بیمار:
ارائه انگیزه و امید به بیمار و کمک به حفظ روحیه او
کمک به خانواده در انجام امور بیمار و کاهش بار روانی آنها
ایجاد فضایی صمیمی برای بیمار و خانواده

مهارت‌های لازم برای همراه بیمار:

روحیه مثبت: همراه بیمار باید روحیه‌ای شاداب و مثبت داشته باشد تا بتواند به بیمار انگیزه دهد و در حفظ روحیه او کمک کند.
صبر و حوصله: همراه بیمار باید در همراهی بیمار و خانواده او صبور و مهربان بوده و با شرایط روحی و جسمی آنها همدلی کند.
دلسوزی و فداکاری: مراقبت از بیمار نیاز به فداکاری و از خودگذشتگی دارد. همراه بیمار باید با علاقه از بیمار مراقبت کند و نیازهای او را در اولویت قرار دهد.
توانایی جسمی کافی: بیمارانی که قادر به راه رفتن نیستند برای جابجایی نیاز به کمک همراه دارند. همراه این بیماران باید توانایی جسمی کافی را داشته باشد.
دانستن اصول اولیه مراقبت از بیمار: همراه بیمار باید اطلاعات اولیه از بیماری ها داشته باشد. حد نرمال علائم حیاتی را بداند. قادر به اندازه گیری علائم حیاتی بیمار باشد. بتواند داروهای بیمار را شناخته و در زمان مشخص در مصرف دارو ها به بیمار کمک کند.
سخن پایانی:
حضور یک همراه بیمار در کنار فرد بیمار،  به بهبود روند درمان و آرامش خاطر او کمک می‌کند، همچنین بار روانی اعضای خانواده را کاهش می دهد و به آنها فرصتی برای رسیدگی به امور خود و حفظ سلامت شان می‌دهد. همراهان بیمار با صبوری و فداکاری در کنار بیمار و خانواده ی او و به وظایف خود می پردازد.