فهرست مطالب
نمایش
بیماری هایی مانند آسم، نارسایی قلبی، سرطان ریه و پنومونی (ذات الریه) منجر به افت سطح اکسیژن خون و نیاز فرد به یک دستگاه حمایتی ( اکسیژن ساز ) می شوند. معمولا بیماران بعد از مدتی بهبود می یابند و دیگر نیازی به استفاده از این دستگاه ندارند. در این شرایط اجاره ی دستگاه برای مدت بیماری نسبت به خرید دستگاه راه حل منطقی و به صرفه تری است. برای اجاره ی دستگاه اکسیژن ساز در منزل می توانید با مرکز یارا درمان تماس بگیرید.
دستگاه اکسیژن ساز چیست؟
دستگاه اکسیژن ساز که آن را دستگاه غلیظ کننده ی اکسیژن نیز می نامند، دستگاهی است که ابتدا هوای محیط را دریافت می کند سپس نیتروژن و سایر گازهای آن را از بین می برد و درنهایت اکسیژن خالص با غلظت بالا را تحویل می دهد.
انواع دستگاه اکسیژن ساز کدامند؟
دو نوع اصلی دستگاه اکسیژن ساز شامل دستگاه اکسیژن ساز ثابت و پرتابل می باشد.
اکسیژن ساز ثابت در ظرفیت های 3 و 5 و 8 و 10 لیتر موجود می باشد. اکسیژن ساز های ثابت چرخ دارند و به راحتی در منزل جابجا می شوند. اکسیژن ساز پرتابل یا قابل حمل در ظرفیت های 2 و 3و 5 لیتر موجود می باشد. اندازه و وزن این نوع اکسیژن ساز کمتر می باشد.
چه زمانی فرد به اکسیژن تراپی و دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارد؟
افرادی که به علل مختلف از جمله بیماری دچار کاهش سطح اکسیژن خون (SPO2) شده اند، با تشخیص و تجویز پزشک نیاز به اکسیژن تراپی خواهند داشت. لازم به ذکر است که میزان فشار اکسیژن و مدت زمان اکسیژن تراپی مورد نیاز بایستی توسط پزشک معالج تعیین شود. در اینجا به مهمترین بیماری هایی که در آن فرد لازم است تحت اکسیژن تراپی قرار گیرد اشاره میکنیم:
- انسداد مجرای تنفسی
- کم خونی و نارسایی قلبی
- مسمومیت با آرامبخش ها، خواب آور ها و مخدر ها
- بیماری های ریه مانند آسم، برونشیت، فیبروز سیستیک، سرطان ریه و پنومونی (ذات الریه)
- مهمترین نشانه های سطح پایین اکسیژن شامل تنگی نفس، تغییر رنگ پوست، لب و ناخن، خستگی، سرفه، خس خس سینه و ضربان قلب سریع می باشد.
چه نکاتی را در زمان اکسیژن تراپی در منزل رعایت کنیم؟
الکل و مواد اشتعال زا را در نزدیکی کپسول های اکسیژن نگهداری نکنید.
در نزدیکی کپسول اکسیژن سیگار و دخانیات استعمال نکنید.
دستگاه اکسیژن ساز را با فاصله مناسب از وسایلی مانند بخاری و هیتر قرار دهید.
کپسول آتش نشانی را تهیه کنید و در دسترس قرار دهید.
اکسیژن مانند یک دارو است، از این رو بایستی عوارض احتمالی آن مانند مسمومیت را در نظر بگیرید. مقدار مصرفی باید توسط پزشک مشخص شود.
یکی از عوارض اکسیژن تراپی خشکی مخاط دهان می باشد، از این رو لازم است که دهان فرد به صورت مرتب مرطوب شود.
مزایای استفاده از دستگاه اکسیژن ساز در منزل چیست؟
- تنظیم سطح اکسیژن خون و بافت ها
- کمک به فعالیت نرمال و طبیعی ریه ها
- افزایش میزان هوشیاری فرد
- کاهش استرس و اضطراب فرد
- حمل آسان دستگاه به منزل
- هزینه اجاره پایین دستگاه
- تسکین درد فرد
- کاهش نیاز به داروهای مسکن
اجاره ی ماهانه ی دستگاه اکسیژن ساز در منزل:
جهت اجاره ی دستگاه اکسیژن ساز می توانید با مرکز مراقبت های پرستاری در منزل یارا درمان تماس بگیرید. دستگاه مورد نیاز شما به منزل اعزام می شود. کارشناس مربوطه دستگاه را راه اندازی کرده و آموزش های لازم را به بیمار و همراه او ارائه میکند. بعد از مدت زمان مشخص جهت دریافت دستگاه مراجعه خواهد کرد.
هزینه ی اجاره ی دستگاه اکسیژن ساز در منزل برای یک ماه در تابستان 1403 معادل:
دستگاه اکسيژن ساز 5 لیتری : 2400000
دستگاه اکسژن ساز 10 لیتری :4500000
.می باشد
مرکز خدمات پرستاری در منزل یارا درمان امکان اجاره ی انواع تجهیزات پزشکی در منزل مانند دستگاه اکسیژن ساز، ساکشن، مانیتورینگ و … را فراهم کرده است. جهت دریافت مشاوره در این زمینه از طریق شماره تلفن 02144003544 با کارشناسان مرکز در تماس باشید.