سرومن یا همان جرم گوش، مادهای است که جهت محافظت از مجرای گوش تولید می شود. زمانی که جرم گوش بیش از حد تولید شود منجر به انسداد مجرای گوش و مشکلاتی مانند کم شنوایی و ناشنوایی می شود. در این زمان خارج سازی و حذف جرم گوش ضروری می باشد. به طور کلی دو روش جهت خارج سازی و حذف جرم گوش وجود دارد و این دو روش شامل شستشوی گوش و ساکشن گوش می باشد. شستشوی گوش و ساکشن گوش در منزل قابل انجام است. ساکشن گوش به معنای پاکسازی گوش با استفاده از دستگاه ساکشن می باشد. ساکشن گوش یک روش ساده جهت خارج سازی و حذف جرم گوش است و معمولا با نتایج مطلوبی همراه است.
ساکشن گوش در منزل چگونه انجام می شود؟
دستگاه ساکشن گوش قابل حمل است و خدمات ساکشن گوش در منزل نیز قابل انجام است. ساکشن گوش صرفا توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی در منزل انجام می شود. جهت انجام این خدمت پزشک متخصص در منزل بر بالین فرد حاضر می شوند. در ابتدا شرح حال فرد را ارزیابی می کنند و پس از معاینه ی عمومی، کانال گوش را بررسی میکنند تا علت گرفتگی مشخص شود. سپس با استفاده از دستگاه ساکشن که یک دستگاه مکش کوچک و کم فشار است، مکش لازم را ایجاد و جرم گوش را تخلیه می کنند.
مزایای ساکشن گوش در منزل
ساکشن گوش در منزل در کمترین زمان توسط پزشک در محیط پر آرامش منزل برای شما انجام می شود. با تماس با مرکز یارا درمان پزشک متخصص گوش و حلق و بینی با دستگاه ساکشن به منزل شما مراجعه می کند و بدون معطلی و زمان انتظار، ساکشن گوش درمنزل را برای شما انجام می دهد. با انجام ساکشن گوش در منز برای سالمندان عزیز نیازی به انتقال آن ها یه مراکز درمانی ندارید. شما میتوانید با تماس با مرکز یارا درمان درخواست انجام ساکشن گوش در منزل را ثبت کنید و در کمترین زمان از این درمان بهره مند شوید. مزایای ساکشن گوش در منزل عبارتند از:
- حذف جرم گوش به روش بدون درد
- قابلیت انجام سریع در مدت زمان کوتاه
- عدم ورود آب یا مواد دیگر به کانال گوش
- عدم هرگونه تحریک یا عفونت احتمالی
- مشاهده ی مجرای گوش در زمان ساکشن
آیا ساکشن گوش در منزل خطرناک است؟
در صورتی که ساکشن گوش توسط پزشک برای شما انجام شود جای هیچ نگرانی وجود ندارد. عوارض احتمالی ساکشن گوش در برخی مواقع رخ می دهد و در زمان کوتاهی برطرف می شوند. ممکن است پس از انجام ساکش گوش احساس صدای زنگ یا وزوز در گوش خود داشته باشید. گاهی فرد احساس سرگیجه دارد. سردرد و گوش درد نیز از عوارض احتمالی ساکشن گوش است. برای برخی افراد کاهش شنوایی موقت رخ می دهد. همه ی این عوارض در کوتاه مدت از بین می روند.
بیشتر بخوانید: درمان وزوز گوش در منزل با (10 روش تضمینی)
چه زمانی نیاز به ساکشن گوش در منزل داریم؟
جرم گوش طی یک فرایند طبیعی تولید می شود واز گوش در برابر آلودگی محافظت میکند. گاهی تجمع بیش از حد این جرم میتواند باعث انسداد مجرای گوش، کاهش شنوایی، وزوز گوش و حتی عفونت شود. در چنین مواردی، ساکشن گوش یک راه حل موثر و ایمن برای پاکسازی گوش است.
دلایل رایج برای انجام ساکشن گوش:
- تجمع بیش از حد جرم در گوش: این مورد شایعترین دلیل برای انجام ساکشن گوش است.
- کاهش شنوایی: یکی از دلایل کاهش شنوایی انباشته شدن جرم گوش است.
- وزوز گوش: صدای زنگ یا سوت در گوش میتواند نشانهای از تجمع بیش از حد جرم باشد.
- خارش و درد در گوش: این علائم ممکن است به دلیل تحریک مجرای گوش توسط جرم زیاد ایجاد شوند.
- قبل از انجام آزمایشهای شنوایی: برای اطمینان از دقیق بودن نتایج آزمایش، ممکن است پزشک قبل از آزمایش، ساکشن گوش را تجویز کند.
تفاوت ساکشن گوش و شستشوی گوش چیست؟
هر دو روش ساکشن و شستشوی گوش در منزل برای پاکسازی گوش استفاده میشوند، اما تفاوتهایی بین آنها وجود دارد:
- روش انجام: در ساکشن، از یک دستگاه مکش برای خارج کردن جرم گوش استفاده میشود، در شستشوی گوش، از آب یا سرم برای شستن جرم استفاده میشود.
- دقت: ساکشن گوش به دلیل استفاده از ابزارهای مخصوص، دقت بالاتری دارد و پاکسازی را بهتر انجام میدهد.
- موارد استفاده: ساکشن برای افرادی که پرده گوش آسیب دیده یا سابقه جراحی گوش دارند، مناسبتر است.
به گفته سایت swindonhearing در این باره:
Unlike ear irrigation, which involves flushing water into the ear canal, micro-suction is a less messy process. With micro-suction, there’s no risk of water or other substances getting into the ear canal. It also helps prevent any potential irritation or infection caused by trapped water or other substances
ساکشن گوش در منزل برای چه کسانی مناسب است؟
ساکشن گوش با تشخیص پزشک متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود. همچنین افرادی که مشکلات زیر را دارند بایستی به جای شستشوی گوش از ساکشن گوش استفاده نمایند:
- سابقه جراحی گوش
- پارگی پرده گوش
- عفونت گوش خارجی
- وجود جسم خارجی در گوش
ساکشن گوش در منزل به چه کسانی توصیه نمی شود؟
ساکشن گوش یک روش ایمن و موثر بوده ولی برای همه افراد مناسب نیست. در صورت وجود موارد زیر، بهتر است از انجام ساکشن گوش اجتناب شود:
- پارگی پرده گوش: در افرادی که پرده گوش آن ها آسیب دیده، ساکشن گوش ممکن است باعث عفونت شود.
- عفونت فعال گوش: اگر گوش شما عفونت دارد، پیش از انجام ساکشن لازم است عفونت گوش درمان شود.
- جراحی گوش: اگر اخیرا جراحی گوش انجام داده اید، بهتر است تا زمانی که پزشک اجازه دهد، از انجام ساکشن خودداری کنید.
مراقبت های قبل و بعد ازساکشن گوش در منزل
- سه روز قبل از انجام ساکشن از قطره ی گلیسیرین فنیکه طبق دستور پزشک استفاده کنید تا جرم گوش نرم شده و به راحتی خارج شود.
- پس از ساکشن به مدت ۴۸ ساعت از ورود آب به مجرای گوش جلوگیری کنید.
- گوش پاک کن، دستمال و … را وارد مجرای گوش نکنید.
- ترجیحا تا ۴۸ ساعت پس از ساکشن گوش از پرواز خودداری کنید.
- تا ۴۸ ساعت پس از ساکشن گوش از فعالیت بدنی شدید، ورزش و شنا خودداری کنید.
- در صورت احساس ناراحتی، گوش درد یا سردرد می توانید از مسکنهایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن استفاده کنید.
- به مدت چند روز از انواع هدفون استفاده نکنید.
قیمت ساکشن گوش در منزل تهران 1403
تعرفه ی انجام خدمات پزشکی در منزل هرساله توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مراکز ارائه دهنده ی خدمات ابلاغ می شود. این تعرفه با توجه به سطح تحصیلات متخصص، زمان انجام فرآیند و فاصله از منزل بیمار متفاوت و متغیر می باشد. هزینه ی ساکشن گوش توسط پزشک عمومی 1800000 تومان و توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی 3500000 تومان می باشد.
خدمات ساکشن گوش در منزل یارا درمان در چه مناطقی از تهران ارائه می شود؟
ساکشن گوش در منزل در همه ی مناطق تهران و کرج ارائه می شود. در کمترین زمان پزشکان با تجربه ی یارا درمان به منزل شما اعزام می شوند.
- ساکشن گوش در منزل شمال تهران
- ساکشن گوش در منزل جنوب تهران
- ساکشن گوش در منزل شرق تهران
- ساکشن گوش در منزل غرب تهران
- ساکشن گوش در منزل کرج
نحوه ثبت درخواست خدمات ساکشن گوش در منزل تهران یارا درمان
جهت ثبت درخواست ساکشن گوش در منزل تهران می توانید از طریق شماره 02144003544 با مرکز یارا درمان تماس بگیرید. سپس در کمترین زمان این خدمات را در منزل خود دریافت کنید.
بدون دیدگاه