بهترین پماد برای زخم بستر

در این مقاله بهترین پماد برای درمان زخم بستر معرفی شده است. همچنین نکات مهم در مورد نحوه ی استفاده از پماد های زخم بستر توضیح داده شده. به یاد داشته باشید انتخاب بهترین پماد برای زخم بستر بستگی به شدت و عمق زخم همچنین شرایط فیزیکی بیمار دارد. لازم است یک پزشک یا پرستار که آموزش های تکمیلی در مورد درمان زخم بستر را گذرانده است پس از معاینه ی زخم بهترین پماد برای زخم بستر را تجویز کند.

بهترین پماد برای زخم بستر

پماد کالاندولا

پماد کالاندولا (Calendula) دارای ترکیبات گیاهی بوده و برای درمان زخم‌های فشاری استفاده می شود. کالاندولا خاصیت ضدالتهابی دارد. همچنین باعث تسریع تشکیل سلول‌های جدید شده و به افزایش جریان خون در ناحیه زخم کمک می کند. درنتیجه زخم سریع‌تر بهبود می‌یابد. پماد کالاندولا حاوی عصاره گل همیشه‌بهار است. عصاره ی این گیاه به بهبود زخم کمک می کند.

پماد کالاندولا

عوارض جانبی پماد کالاندولا بسیار محدود است. در برخی افراد مصرف این پماد باعث واکنش های الرژیک مانند بثورات پوستی، خارش پوست، قرمزی وتورم می شود. در موارد حساسیت شدید ممکن است احساس خستگی، مشکل در تنفس، تورم صورت، لب‌ یا زبان رخ بدهند.

 پماد تتراسایکلین

تترا سایکلین نوعی آنتی بیوتیک است که به درمان عفونت زخم بستر کمک می کند. همچنین در درمان آسیب ها پوستی مثل انواع زخم و سوختگی و التهاب کاربرد دارد. این پماد به صورت موضعی و چشمی موجود است و گاها همراه با دیگر پماد ها برای جلوگیری و درمان عفونت زخم بستر استفاده می شود.

 پماد تتراسایکلین

پماد فیبرینولایزین (الیز)

اگر زخم بستر دارای بافت مرده باشد، الیز از بهترین پماد ها برای زخم بستر است. این پماد حاوی آنزیم فیبرینولایزین یک آنزیم تجزیه کننده است و موجب تجزیه فیبرین می‌شود. پماد الیز جهت پاک کردن اجسام خارجی و بافت‌های مرده از زخم بستر، زخم‌های ناشی از جراحی، ضایعات زخم‌دار و سوختگی‌های شدید به کار می‌رود. الیز از پماد های مقرون به صرفه بوده که در بهبودی علایم زخم بستر موثر است.

عوارض جانبی مصرف پماد الیز می تواند شامل التهاب زخم و افزایش درد باشد. در صورت وجود ترومبوآمبولیک نباید مصرف شود.

 پماد آلفا

اگر زخم بستر خشک باشد، سرعت بهبودی کاهش می یابد و عفونت به سادگی منتشر می‌شود. یکی از فواید استفاده از پماد آلفا این است که از گسترش زخم تا حد امکان جلوگیری می‌کند.

 پماد آلفا

پماد الفا خاصیت ضد التهابی دارد وبه درمان انواع زخم ها و التهابات پوستی کمک می کند. این پماد حاوی عصاره های گیاهیی از جمله گیاه لاوسون  (Lawsone) است. این گیاه باعث کاهش التهاب شده و به تسریع درمان زخم کمک می کند. پماد آلفا همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. ترکیبات این پماد گیاهی بوده و فاقد کورتون است.

پماد کامفیل

پماد کلوپلاست کامفیل (Coloplast Comfeel)، یکی از بهترین پماد های خارجی برای زخم بستر است. این پماد برای پوست های خشک یا تحریک‌شده از ترشحات زخم بسیار مناسب است. کامفیل از گسترش زخم بستر جلوگیری کرده، و باعث بهبود سریع‌تر زخم می‌شود. سایت coloplast درباره کاربرد این پماد گفته است:

The dressings are indicated for chronic wounds such as leg ulcers and pressure ulcers: and acute wounds such as superficial burns, superficial partial-thickness burns, donor sites, postoperative wounds and skin abrasions. The dressing can stay on for up to 7 days depending on the specific wound characteristics.

مواد اصلی این پماد، کربوکسی متیل سلولز و آلژینات کلسیم است که عامل جاذب به حساب می‌آیند. استفاده از کامفیل کمک می کند تا ترشحات زخم کمتر شده و به پوست اطراف اسیب نرساند.

بیشتر بخوانید: تب دنگی کشنده است؟

 پماد سیلور

پماد سیلور سولفادیازین (Silver Sulfadiazine) برای پیشگیری یا درمان عفونت‌های باکتریایی پوست تجویز می‌شود. همچنین پماد سیلور یکی از بهترین پماد ها برای زخم بستر نیز هست.

عوارض جانبی پماد سیلور سولفادیازین مانند خارش یا سوزش، قرمزی یا تغییر رنگ پوست ممکن است در برخی افراد ایجاد شود.

پماد نئودرم

پماد نئودرم (Neuderm) یکی دیگر از بهترین پمادها برای زخم بستر است این پماد حاوی عسل، روغن زیتون و عصاره های گیاهی است که باعث کاهش التهاب و عفونت پوست شده، و به ترمیم بافت آسیب‌دیده کمک می‌کنند.

پماد نئودرم

یکی از عصاره های گیاهی استفاده شده در این پماد عصاره گیاه ابوخلسا (Arnebia Euchroma) یا هواچوبه است که به التیام انواع زخم ها کمک می کند.

 پماد ژانوس ژانوهیل

پماد ژانوس ژانوهیل (Janus Januheal) برای درمان زخم بسترو زخم دیابت استفاده می‌شود. این پماد حاوی عسل و ویتامین‌های A و E  است که به ترمیم پوست و درمان زخم بستر کمک می‌کنند.

پماد ژانوس ژانوهیل ترشحات زخم را جذب می کند و مانع از رشد باکتری ها در اطراف زخم و عفونی شدن زخم می شود.

 پماد موپیروسین

پماد موپیروسین (Mupirocin) برای درمان عفونت‌های پوستی ، و عفونت زخم استفاده می‌شود. پماد موپیروسین سه بار در روز، به‌مدت یک تا دو هفته، بنابر تجویز پزشک، روی پوست استفاده می شود.

 پماد موپیروسین

این پماد ممکن است برای افرادی که مشکل کبدی یا کلیوی دارند، عوارض جانبی به همراه داشته باشد.

 پماد فوسیدیک اسید و فوسیدات سدیم

پماد فوسیدیک اسید (Fusidic Acid) و سدیم فوسیدات (Sodium Fusidate)به عنوان داروهای ضدباکتریایی برای عفونت‌های جزئی پوست استفاده می شود.

فوسیدیک اسید یک داروی آنتی‌باکتریال است و برای درمان آبسه، عفونت‌های مفاصل و استخوان، عفونت‌های استافیلوکوکی، درمان آندوکاردیت استافیلوکوکی و درمان زخم بستر تجویز می‌شود.

نکات مهم برای گرفتن بهترین نتیجه از مصرف بهترین پماد های زخم بستر

افرادی که به هر دلیل محدودیت حرکت دارند مستعد زخم بستر هستند. لازم است بدن این افراد به صورت مداوم از لحاظ وجود علائم زخم بستر بررسی شود. با اولین علائم زخم بستر مه شامل قرمزی و تغییر رنگ پوست است باید درمان زخم بستر شروع شود. زحم بستر می تواند با سرعت زیادی پیشرفت کند پس مهم است که درمان را به تعویق نیندازید.

برای انتخاب بهترین درمان برای زخم بستر و هچنین شناختن بهترین پماد برای زخم بستر با یک پزشک یا پرستار با تجربه مشورت کنید. انتخاب بهترین پماد برای زخم بستر کاملا به شرایط زخم بستگی دارد.

قبل از مصرف هر کدام از پماد های زخم بستر لازم است زخم شسته و خشک شود. برای شستشوی زخم ها از محلول نمکی استریل استفاده می شود. خشک کردن زخم نیز معمولا با کمک گاز های استریل انجام می شود.

محل زخم باید همیشه تمیز و خشک نگه داشته شود. اگر زخم بستر ترشح دارد لازم است از پانسمان ها و پماد های حاوی مواد جاذب رطوبت استفاده شود که تا حد ممکن از سزایت ترشحات به بافت های اطراف زخم جلوگیری شود.

زخم بستر باید در هر مرحله تعویض پانسمان از لحاظ عفونت بررسی شود. در صورت وجود عفونت از بهترین پماد های زخم بستر که حاوی آنتی بیوتیک هستند استفاده شود. در صورتی که عفونت شدید باشد پزشک آنتی بوتیک های خوراکی یا تزریقی را نیز تجویز می کند.

درمان زخم بستر در منزل با یارا درمان

در صورتی که متوجه علائم زخم بستر شده اید و امکان انتقال بیمار به مراکز درمانی را ندارید، میتوانید درمان زخم بستر را به کارشناسان با تجربه مرکز مراقبت های پرستاری در منزل یارا درمان بسپارید. برای دریافت خدمات درمان زخم بستر در منزل کافی است با شماره 02144003544 با ما تماس بگیرید.

درمان زخم بستر در منزل

ما در مرکز یارا درمان به صورت 24 ساعته حتی در ایان تعطیل پاسخگوس شما هستیم. بعد از تماس شما، پزشک یا پرستار به همراه دارو و تجهیزات لازم به منزل شما مراجعه می کند.

پس از معاینه ی زخم بستر ابتدا راهکارهایی برای جلوگیری از زخم بستر در دیگر قسمت های بدن به شما ارائه می دهند. سپس شستشو و تمیز کردن زخم را انجام میدهد. با توجه به شدت و عمق زخم بهترین پماد برا ی زخم بستر را به شما معرفی کرده  و روش استفاده از آن را برای شما توضیح می دهد.

پرستار تا بهبودی کامل زخم بستر به تعداد دفعات مورد نیاز بیمار را معاینه کرده و کمک می کند تا در کمترین زمان درمان زخم بستر کامل شود.

سخن پایانی

همانطور که میدانید رخم بستر یکی از بیماری‌های پوستی خطرناک و ناگوار است که هنگام مواجهه با آن حتما باید به پزشک عمومی یا دکتر متخصص داخلی مراجعه کنید. استفاده از بهترین پماد برای زخم بستر که توسط پزشک تجویز شده باشد، می تواند به بهبودی آن کمک کنید. در این مطلب بهترین پماد خارجی برای زخم بستر معرفی شده است.

 

سوالات متداول

1- برای زخم بستر چه پمادی خوبه؟

پماد کالاندولا، پماد تتراسایکلین، پماد فیبرینولایزین (الیز)، پماد آلفا، پماد کامفیل، پماد سیلور، پماد نئودرم، پماد ژانوس ژانوهیل و پماد موپیروسین پماد مخصوص زخم بستر هستند.

2- فواید پماد تتراسایکلین برای زخم بستر چیست؟

تترا سایکلین نوعی آنتی بیوتیک است که به درمان عفونت زخم بستر کمک می کند. همچنین در درمان آسیب های پوستی مانند انواع زخم و سوختگی و التهاب کاربرد دارد. این پماد به صورت موضعی و چشمی موجود است و گاها همراه با دیگر پماد ها برای جلوگیری و درمان عفونت زخم بستر استفاده می شود.

6 دیدگاه ها

  • سلام این زخم بستر ی نوع بیماری پوستی هستش یا به داخل بدن هم اسیب میزنه؟؟

    • درود. زخم بستر در شرایط که فرد امکان تحرک کافی نداره میتونه ایجاد بشه. از سطح پوست شروع میشه و اگر درمان نشه تا بافت های زیر پیش روی میکنه و به عضله و استخوان هم میرسه.

  • سلام وقتتون بخیر باشه من میخواستم بدونم که این زخم بستر به صورت کامل درمان میشه یا نه؟؟

    • درود. زخم بستر انواع مختلفی داره. هر چقدر زودتر و در مزاحل اولیه، درمان شروع بشه احتمال بهبودی کامل بیشتره.

  • سلام شما ویزیت در محل برای خدمات دیگه هم مثل چک کردن فشار و قند…. هم دارید؟؟هزینه این خدمات چقدر میشه؟؟

    • درود بله ما کلیه ی خدمات درمانی در منزل را در تهران و کرج ارائه میدیم. بای اطلاعات بیشتر میتونین با ما در تماس باشین 02144003544

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *