متخصص داخلی کیست

یک متخصص داخلی خوب کسی است که با صبر و حوصله علائم بیمار را بررسی کند و اقدامات لازم جهت تشخیص دقیق بیماری را انجام دهد. در این مقاله به این سوال پاسخ میدهیم که متخصص داخلی کیست؟ چه وظایفی دارد؟ و یک متخصص داخلی خوب دارای چه ویژگی هایی است؟

متخصص داخلی کیست؟

متخصص داخلی کیست؟ متخصص داخلی فردی است که پس از گذراندن دوره ی پزشکی عمومی در یک دوره ی 3 تا 6 ساله ی تحصیلات دانشگاهی مدرک تخصص داخلی را دریافت می کند. پزشک متخصص داخلی در تشخیص و درمان بیماری‌های داخلی بزرگسالان تخصص دارد. بیماری‌های داخلی طیف وسیعی از مشکلات را شامل می‌شوند، از جمله:

بهترین متخصص داخلی کیست

بیماری‌های گوارشی: بیماری‌ های گوارشی طیف گسترده ای دارند و جزو بیماری های شایع هستند. در بیماری های گوارشی قسمت های مختلف دستگاه گوارش ممکن است درگیر شوند. مانند زخم معده، رفلاکس معده، ترشح زیاد اسید معده، بیماری التهابی روده و سرطان روده بزرگ. بسیاری ازمشکلات گوارشی علائم شبیه به هم دارند و پزشک متخصص با انجام معاینات و بررسی نتایج آزمایش ها می‌تواند منشا و علت دقیق این بیماری ها را تشحیص دهد.

بیماری‌های قلبی عروقی: بیماری های قلبی از بیماری های بسیار رایج در دنیا هستند که می‌توانند شامل فشار خون بالا، آریتمی قلبی، گرفتگی عروق و غیره باشند. در صورتی که بیماری قلبی در مراحل اولیه تشخیص داده نشود و اقدامات لازم جهت درمان صورت نگیرد ممکن است به حمله ی قلبی، سکته ی قلبی یا مغزی منجر شود.

بیشتر بخوانید:  بهترین راه تشخیص بیماری قلبی

بیماری‌های کبدی: کبد یکی از مهمترین و حساس ترین عضو های بدن انسان است که وظیفه ی متابولیسم غذا و پاکسازی بدن از سموم را دارد. در صورتی که کبد دچار مشکل شود بیماری هایی مانند هپاتیت، سیروزکبدی، نارسایی کبد و کبد چرب را شاهد خواهیم بود. به نقل از سایت medlineplus درباره شایع ترین بیماری های کبدی:

There are many kinds of liver diseases: Diseases caused by viruses, such as hepatitis A, hepatitis B, and hepatitis C. Diseases caused by drugs, poisons, or too much alcohol. Examples include fatty liver disease and cirrhosis

بیماری‌های ریوی و تنفسی: هر اختلالی در بافت ریه، گردش خون ریه ها یا راه های هوایی منجر به اختلالات جدی در زندگی روزمره خواهد شد. بیماری های ریوی مانند آسم، برونشیت، ذات‌الریه و آمفیزم باید با اولین علائم، تحت معاینه و درمان قرار گیرند.

بیماری‌های کلیوی: کلیه ها وظیفه ی دفع مواد زائد از بدن را دارند. اختلال در عملکرد کلیه ها منجر به باقی ماندن این مواد در جریان خون و بروز مشکلات جدی می شود. عفونت کلیه، سنگ کلیه، نارسایی کلیه از جمله این اختلالات است. بیماری های کلیوی معمولا با علائمی مثل کاهش دفع ادرار، پف کردن بدن، ورم پاها، پف کردن زیر چشم، خارش مدارم، خستگی و حالت تهوع نشان داده می شود.

بیماری‌های غدد درون‌ ریز: سیستم غدد درون ریز شامل غدد و اندام هایی است که هورمون ها را به عنوان پیام رسان های شیمیایی برای وظایف مختلف تولید می‌کنند. هر گونه افزایش یا کاهش غیر طبیعی در ترشح این هورمون ها منجر به بیماری هایی در بدن می شوند. مانند دیابت و تیروئید. بسیاری از عملکرد های بدن توسط هورمون های ترشح شده از غدد درون ریز کنترل می شوند مانند: ضربان قلب، رشد و نمو، سوخت و ساز بدن، تنظیم دمای بدن، کنترل چرخه ی خواب و بیداری و چرخه ی تولید مثل. درمان بیماری های غدد به صورت تخصصی وظیفه متخصص غدد می باشد. اگر این بیماری را دارید می توانید از خدمات ویزیت متخصص غدد در منزل استفاده کنید.

بیماری‌های عفونی: به طور کلی ویروس ها، باکتری ها و انگل ها باعث بروز بیماری های عفونی می‌شوند. بیماری های عفونی ممکن است در مراحل اولیه علامتی نداشته باشند یا با علائم شدید و آزار دهنده شروع شوند. متخصصان داخلی با آزمایش های مختلف این بیماری ها را تشخیص می دهند. علائمی مانند تب، اسهال، خستگی، سرفه و درد های عضلانی می‌تواند نشانه های بروز بیماری های عفونی باشد. آنفولانزا، ایدز، کووید، مننژیت وعفونت‌های باکتریایی از جمله بیماری های عفونی هستند.

بیماری‌های روماتولوژی: بیماری های روماتولوژی باعث اختلال و درد در عضلات و مفصل ها می‌شوند. آرتریت روماتوئید یکی از بیماری های این گروه است که به دلیل اخلال در سیستم ایمنی به صورت یک بیماری خود ایمنی ایجاد می شود. از دیگر بیماری های روماتولوژی می‌توان به لوپوس و نقرس اشاره کرد. علایم این نوع بیماری ها معمولا به صورت درد های عصبی و مفصلی، خستگی، خارش و خشکی پوست و تورم غده ی پاروتید شایع است.

وظایف اصلی یک متخصص داخلی چیست؟

کار متخصص داخلی چیست؟ یک متخصص داخلی موظف است در کمترین زمان با انجام آزمایشات تشخیصی بیماری فرد را تشخیص دهد و مراحل درمان را برای بیمار توضیح دهد. به طور جزئی تر متخصص داخلی مراحل زیر را جهت تشخیص و درمان بیماری طی می کنند.

وظایف متخصص داخلی

1- بررسی سابقه پزشکی بیمار و معاینه فیزیکی

متخصص داخلی در ابتدای ویزیت، در مورد علائم بیماری، سابقه پزشکی و سابقه خانوادگی فرد سوالاتی می پرسد. همچنین معاینه ی فیزیکی جهت تشخیص شدت بیماری و علائم دقیق تر انجام می شود.

2- تجویز آزمایشات لازم و تصویربرداری

پزشک متخصص جهت تشخیص دقیق تر بیماری، آزمایش هایی از جمله آزمایش خون، آزمایش ادرار و تصویر برداری هایی مانند سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی تجویز می کند. برای انجام سونوگرافی در منزل می توانید با مرکز یارا درمان تماس بگیرید.

3- تشخیص بیماری

با بررسی سابقه پزشکی، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش ها، متخصص داخلی بیماری را تشخیص می دهد. این بیماری را به طور ساده به بیمار توضیح می دهد.

4- ارائه برنامه درمانی

متخصص داخلی متناسب با نوع و شدت بیماری و همچنین شرایط بیمار، راهکارهای درمانی را به بیمار ارائه می دهد. درمان ممکن است شامل داروهای خوراکی یا تزریقی، جراحی، فیزیوتراپی یا تغییرات در تغذیه و سبک زندگی بیمار باشد.

5- کنترل و کاهش عوارض بیماری‌های مزمن

متخصصان داخلی به بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماران قلبی کمک می کنند تا بیماری خود را کنترل کرده و از عوارض آن را کاهش دهند.

یک متخصص داخلی خوب کیست؟

پزشک متخصص داخلی خوب و قابل اعتماد باید ویژگی هایی داشته باشد. از جمله:

مهارت و دانش بالا: متخصص داخلی باید دانش مناسب وعمیقی از بیماری‌های مرتبط و نحوه درمان آنها داشته باشد. علائم بیماری های داخلی را به خوبی بشناسد و با تجویز راه های تشخیصی دقیق، در کمترین زمان به بیماری پی ببرد.

مهارت‌ ارتباطی مناسب: متخصص داخلی باید بتواند به طور ساده و شفاف به بیماران خود در مورد بیماری و درمان آن توضیح دهد. لازم است بیمار با حفظ آرامش از خطرات بیماری خود آگاه شده و نسبت به طی مراحل درمان ترغیب شود.

مهارت‌ حل مسئله: پزشک متخصص داخلی خوب باید بتواند بهترین راه حل را برای مشکلات پزشکی پیچیده ارائه دهد. در صورتی که بیمار دچار بیماری های زمینه ای بوده یا از چند بیماری داخلی رنج ببرد، لازم است متخصص داخلی در مدیریت بیماری ها و ارائه ی برنامه ی درمانی جامع و دقیق به او کمک کند.

ایجاد حس همدلی با بیمار: پزشک باید صبور باشد و نسبت به بیماران خود احساس همدلی کرده و به نگرانی‌های آنها توجه کند.

ویزیت متخصص داخلی در منزل

ویزیت متخصص داخلی در منزل

برای ویزیت متخصص داخلی در منزل می توانید به کلینیک یا مطب ها مراجعه کنید و همچنین می توانید از خدمات ویزیت متخصص داخلی در منزل استفاده کنید. مرکز خدمات پرستاری در منزل یارا درمان با بهترین متخصصان داخلی در شهر تهران همکاری می‌کند. این مرکز با داشتن مجوز از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، بهترین خدمات درمانی در منزل را به شما عزیزان ارائه می‌دهد.

متخصص داخلی در منزل با صرف زمان کافی به معاینه ی بیمار در محیط خانه می‌پردازد. در صورتی که پزشک برای بیمار داروهای تزریقی و سرم های تقویتی تجویز کند می توانید جهت تزریق سرم در منزل با مرکز یارا درمان تماس بگیرید. همچنین در صورتی که نیاز به انجام آزمایش های تشخیصی باشد پرستاران مرکز یارا درمان آزمایش خون در منزل را برای شما انجام می‌دهند و نتیجه ی آزمایش را برای شما و پزشک ارسال می کنند.

سخن پایانی

در جواب این سوال که متخصص داخلی کیست گفتیم که یک متخصص داخلی خوب کسی است که با صبر و حوصله علائم بیمار را بررسی کند و اقدامات لازم جهت تشخیص دقیق بیماری را انجام دهد. هر نوع علائم آزار دهنده در سیستم های داخلی بدن باید توسط یک متخصص داخلی خوب بررسی شده و در اولین فرصت تحت درمان قرار گیرند. طولانی شدن بسیاری از بیماری ها، درمان آن ها را سخت تر می‌کند. پس اگر علائمی مربوط به بیماری های داخلی را در خود احساس می کنید هر چه سریع تر با یک متخصص داخلی مشورت کنید.

با تماس با مرکز درمان در منزل یارا درمان نیز می‌توانید در منزل خود و بدون صرف زمان زیاد، توسط بهترین متخصصان داخلی معاینه و ویزیت شوید.

 

سوالات متداول

1- متخصص داخلی کیست؟

متخصص داخلی فردی است که در تشخیص و درمان بیماری‌های داخلی بزرگسالان همچون بیماری های گوارشی، کبدی، قلبی عروقی و …تخصص دارد.

2- وظایف متخصص داخلی چیست؟

متخصص داخلی طیف گسترده‌ای از بیماری‌های بزرگسالان همچون بیماری های گوارشی، کبدی، قلبی عروقی، دیابت، عفونت، سرطان و …  را تشخیص داده و درمان می‌کند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *